З дитинства я закохана у степ...

Светлана Бублик Краснодон
Люблю свій край! Пробач мені,столиця...
З дитинства я закохана у степ!
Тут сонце,наче тепла паляниця,
а срібний місяць,наче батьків серп!

ПРИСПІВ:Вишневий цвіт і лагідну кульбабу
        до серця,мов дитину притулю.
        З містечком цим районного масштабу
        і щастя,й біль,і пісню розділю!

Люблю свій край!З волошками у полі
зростала я,зросли мої сини...
На маму схожі яблуні й топОлі,
на батька схожі сиві ясени...

ПРИСПІВ:ТОЙ ЖЕ

Люблю свій край! І в дощ,і в хуртовину,
опівдень і на райжужній зорі,
а більш за все-коли в тяжку хвилину
вертаються із пекла шахтарі!!!

ПРИСПІВ: ТОЙ ЖЕ