Нав що..?

Ди Мэй
Навіщо шукати?
Навіщо кохати?
А потім страждати,
Ночами не спати...?
Навіщо казати:
"Я тебе не кохаю...",
А потім мовчати...?
Не сказати прощаю..?
Він піде від тебе...
Він іншу знайде...
Тебе не згадає..
Вже іншу кохає...
А ти далі мовчиш про те,
Як страждаєш...
В душі ти кричиш,
Що кохаєш, чекаєш...
Та слова йому вже ті не скажеш...
Серця його вже більше не вкрадеш...
                4 Лютого 2009р.