Щастя

Ди Мэй
Боже, я плачу...
Це сльози радості, а не печалі...
Я щаслива... Я бачу...
Ми живемо... Йдемо далі...
Тримаючись за руки перешкоди всі пройдемо,
Кохання неземного тільки ми досягнемо...
Я вірю в нашу долю...
Ми більше не відчуємо болю...
По світу підемо разом...
Життя наше буде екстазом...
                27 Лютого 2009р.