З новим роком..

Любовь Иванова 2
Вже крокує по планеті
Новорічне свято..
Нам везе в своїй кареті
Дарунків багато..

На віконцях візерунки
Пензликом малює
І святкові подарунки.
Люб"язно дарує..

Він їх дбало розкладає,
Під віти ялинки,
З оптимізмом надихає
На яскраві вчинки..

Роздає корзинки сміху,
І днини веселі,
Залишає щиру втіху
У кожній оселі..

Хай цей рік у всіх нас буде.
М"яким і пухнастим..
Кожен день приносить людям
Добробут і щастя..

Нехай кожен не втрачає
Віри і Надіїї..
І Любов палка, безкрая
Всім серця зігріє..