Калинова моя...

Светлана Бублик Краснодон
КалинОва моя Україна,
твій лелека повернеться знов!
Колисай у барвінку дитину,
то надія твоя і любов!
Щире сонце над шляхом засяє
і вишневі розквітнуть сади.
Хлібне поле від краю до краю
колисатиме тебе завжди!

СопілкОва моя Україна,
мій пісенний засмучений рай!
Аж із серця мелодія лине.
смерекОвий заслухався гай...
Поцілую волошкове небо,
упаду у духмяні хліба...
Мені кращої долі не треба,
та і краща буває хіба?

РушникОва моя Україна!
Біла хата...Солом"яний дах...
Мальви-сестри схилились над тином,
а на хаті-закоханий птах!
Прокидаюсь іще до світанку...
На столі-запашний коровай...
Я з тобою вітаюсь щоранку.
як із мамою,рідний мій край!

КалинОва моя Україна...
СопілкОва моя Україна...
РушникОва моя Україна,
колисай у барвінку дитину!