Мо му в рному вояц

Марина Са-Ба
Обійми мене за плечі,
Поцілуй моє волосся,
Бо цей вечір - то не вечір,
А світанок на порозі.

Притулись щокою ніжно
До моїх долоней щирих.
Розгорни знайому книжку
І читай мені "Довіру".

Намалюй в уяві замки,
Поклади мене на ноти
Серед безлічі уламків
І загубленої цноти!

Шепочи про невідоме,
Про незвідане й далеке!
...Аби лиш ти був удома,
Аби лиш ти був в безпеці.