Я знаю...

Олег Глечиков
Я знаю, ты слышишь,
Я верю, ты ждешь.
И в сердце своём все ответы найдешь.

Услышишь стук сердца
Его вдалеке,
Ладошку свою в его теплой руке.

Закроешь глаза,
Поцелуй на губах!
И вот ты плывешь на любимых руках...

А время любви
Как кометы полет.
Вот стрелки сошлись и пришел Новый год!

Да здравствует счастье!
Влюбленным -Виват!
Не будет сегодня никто виноват!

На стихи - http://www.stihi.ru/2010/12/27/4544


Превела на Български: ЮЛИЯНА ДОНЕВА
АЗ ЗНАЯ...

Зная, че ме чуваш,
Зная, че ме чакаш.
И отговор в сърцето свое ще намериш.

Сърцето чуй как бие,
То е на далече
И в дланите му топли са твоите ръце.

Затвори очите,
целуни ми устните
и ето, че ти плуваш в любимите ръце.

А времето любовно,
Лети, като комета .
Стрелките бягат, иде Новата година!

За здраве и за щастие!
А любовта – да бъде!
И виновен днес ,никой не ще има!

Спасибо большое, Юлиана, за Вашу работу, за внимание к моим стихам.
С теплом души - Олег Глечиков