Гiмн Днiпровського нацiонального университету

Просто Игорь
На берегах Славутича-Дніпра,
Заснований під час великих змін...
Жадали люди щастя і добра,
Надії для наступних поколіннь!

Хвала і шана вам, викладачі!
У вас вчимося мудрості буття!
Найважливіші іспити свої -
Складатимемо протягом життя!
    
            Пр
Нехай міцніє твій авторитет!
Зростає слава в багатьох країнах!  2р
Національний університет,
Ти - цитадель науки України!
      
          2
Студентськи роки нас навік з"єднали,
Традиції для нас,як оберіг,
Ми дякуємо долі, що обрали -
Єдиний шлях із тисячи доріг!
    
          Пр
Нехай міцніє твій авторитет!
Зростає слава в багатьох країнах!     2р
Бо наш Дніпровський університет,
То - цитадель науки України!