Хочеш соб кращу долю?

Сергей Прыйма
Це не страта, це не правда, це не ти
Бачиш, чуєш – далі щастя не знайти
Біля смутку, біля болю, дай хоч постою
Хочеш собі кращу долю, забери мою

Будеш знати, будеш дбати, будеш берегти
А насправді покохати, вже не зможеш ти
Спів пташок та шепіт вітру, терпкий смак роси
А насправді покохати, навіть не проси

Це не страта, це не правда, це – життя
Бачиш, чуєш, скоро прийде забуття
Біля смутку, біля болю, більше не стою
Хочеш собі кращу долю, не бери мою