знову

Ди Мэй
І знову мені вночі не спиться…
І знову мені нічого не сниться…
І знову вночі лежу та плачу…
І цього знову ніхто не бачить…
Знову думки мої лиш до тебе линуть…
І знову не можу тебе я покинуть…
І знову не можу тебе я забути,
Хоча разом нам з тобою не можна бути…
Знову ти мені дзвониш…
Та знову мовчиш…
Знову в слухавці чути гудки…
Я чую: «Нам треба далі йти»…
Куди йти далі?
Ми розбили всі медалі…
Наші дороги розійшлись…
Я чую голос: «На своїх помилках вчись»…
                26 березня 2009р.