Тепер не вмирають в д кохання

Ди Мэй
Тепер не вмирають від кохання
Та вночі чути людей зітхання...
Та вночі чути їх сльози,
Чути пусті крики та погрози...
Тепер люди вмирають від проблем...
Проблем зі здоров'ям... Куди ми далі йдем..?
Щодня тисячі смертей даремних,
Людей таких простих, таких нікчемних...
Тепер люди вмирають від алкоголю,
Від наркотиків, від дурості, від болю...
Тепер не вмирають від кохання
Та вночі чути людей зітхання...
                8 квітня 2009р.