Дорога к маме. укр

Валюша Александрова
17.07.09
08:15
«А»:
Автовокзал. Початок на дев’яту.
А вдома є млинці і їх багато,
Мені млинців би, шоб підтримать сили,
І подразнитися із того, хто є милий.

Оладки є із сиром, із грибами,
З капустою, смачнючії у мами,
А ще вареники, там вишня і картопля,
Їх три з’їси – одразу голод вмовкне.

А ще вона мене борщем стрічає,
Борщ український я люблю, вона це знає.
Поїсти я люблю і по мені це видно,
А видно, що люблю, то необідно.