новорiчне

Иван Славко
нехай лиш зміна - нуль на одиничку
це навіть не небесна коловерть
а так, під клац секунди - вилітає птичка
наївних і безвинних сподіваннь

замислившись знічів"я над бокалом
ігристо перескакують думки
щоби як хвилею п"янкою чари
добром за кожною секундою ішли