Господня земля! все, що наповня!

Наталия Голомоза 2
Господня земля! І все, що її наповняє!
Господня земля! Народ, що її населяє!
Хай ллється хвала Єдиному Богу Святому,
Співають уста Розп’ятому й знову Живому!

Подивись як дзюрчить у струмочку вода,
І по схилах зелених в долину збіга.
Ось і сніг розтає, виростає трава.
Слава Богу- Творцю за красу цю життя!

На цю землю прийшов Божий Син, і колись
Він творінню служив і за них Він моливсь,
Але зло неминуче і заздрість людська
Прорекли Йому смерть і розп’яли Христа.

Наш Спаситель не вмер – Він чудово воскрес!
І подяка Йому лине з наших сердець.
Він навіки живий і сьогодні спаса
Тих, хто прийме Його, як Живого Христа.

19.02.02.