Н кчемна боротьба

Ди Мэй
Боротьба за владу... Навіщо нам це..?
Через цю боротьбу все кругом сумне...
Боротьба за владу, котрої не існує...
Кохання лічить...? Ні, не лікує...
Боротьба за владу у чомусь чужому...
У чомусь моєму... твоєму... просто не такому...
Боротьба за владу у світі моїм,
У світі відбудованім, із замком новим...
Боротьба за владу, хоч ти і просто перехожий
Та на перехожого ти зовсім і не схожий...
Ти вторгся у мій світ, моє життя...
Ти змінив мене, моє буття...
Ти навіть не зламав замок -
Ти подзвонив у двері, у дзвінок...
Я тебе впустила не чекаючи нічого,
Та отримала я шматок того гіркого...
Ти живеш тепер у світі не твоєму,
Так, будь ласка, живи по закону моєму...
Якщо ти проти - можеш іти далі...
Краще піти тобі, бо серце вже в розпалі...
Ти той, хто став моєю весною,
Без тебе я була сліпою та німою...
Боротьба за владу... Чи вона нам потрібна..?
Ні, не потрібна... Вона нас не гідна...
                7.05.09