Я

Ди Мэй
Я поет, котрий пише про свою біль…
Я людина, котра живе в гніті, наче тінь…
Я твоя дочка, котра давно вже в депресії…
Я твоя сестра в твоїй же репресії…
Я твій друг, котрий щасливий по життю…
Я мрійник, котрий мріє про дорогу нову…
Я підліток, котрий приховує свої сльози…
Я студент, котрий одержує погрози…
Я той, хто просить про допомогу…
Я твій найкращий друг, котрий чекає на підмогу…
Я та людина, котра тебе любила,
Та хвилина твоя вже давно відплила…

19.05.09