Один крок

Ди Мэй
Один лише крок і вона впаде у безвість.
Один лише крок і вона забуде про ненависть.
Один лише крок, щоб дійти до кінця.
Один лише крок, щоб впевнитись, що то дорога чужа.
Їй залишився лиш крок, щоб забути про нього
Та цей крок не приведе до чогось нового.
Один лише крок, щоб змінити все її життя:
Вона буде його, або ж буде нічия...
Їй просто набридло жити в очікуванні чогось,
Їй набридло жаліти і себе, і іншого когось...
Може, вона любить його, але ніколи йому цього не скаже...
Рани від сліз не лічуться... Що буде далі лише час покаже...

17.06.09