Ти не вм ш кохати

Ди Мэй
Ти не вмієш кохати
І ніколи не вмів,
А про вміння брехати
Уже всіх сповістив.

Ти навчив мене літати,
Як птаха у полі,
Та не навчився чекати -
Це так гірко до болю.

Ти гарно будеш грати
На довірі,на почуттях,
Вже будеш іншу плекати
І купатися в нових гріхах.

Ти вмієш серця розбивати
Краще,ніж сам Казанова вмів,
І долю чиюсь знов будеш ламати
Після того як тіло її зігрів.

Ти ще довго будеш казати,
Що розлуку ти один терпів
Та мене більше не зможеш зламати -
Ти сам до цього привів....
                24.11.09