Капли

Гохоум
Капли.

Капля не в капле:
делимости нет,
капля скрывает
чей-то секрет.

Капля по капле:
усыхает река,
это взлетает
чья-то Душа.

Каплю на каплю
меняет нам рок,
это серьёзный,
серьёзный урок

Капля в граните,
капля - кристалл:
рядом, где-то
извергал их вулкан.