Б льше н коли

Ди Мэй
Більше ніколи вона не побачить його очей
І не буде більш недоспаних ночей.
Більше ніколи не буде пустих сліз,
Не стане дощів і сильних гріз.

Більше ніколи не буде його поцілунків.
Його ніжних обіймів та подарунків.
Більше ніколи не почує вона його слів,
Не вийде туди, куди її він вів.

Більше ніколи не буде його,
Такого рідного та такого свого.
Більше ніколи не почує про неї,
Як про загибель самої Помпеї.

Більше ніколи, і навіть якщо,
То почує, що все давно загуло.
Більше ніколи, бо просто так треба,
Більше ніколи їм не злетіти до неба.

Більше ніколи – зробив він помилку:
Звів над живою любов`ю могилку.

18-19.05.10р.