Зозуля ЯС

Варяг Киев
Файна зозуля
Чагарник бентежить куванням
Ранком туманим.

Соннi мурави
Вiтер легенько колише
Нiжним торканням.

Мариться казкою
Мука з’єднання.
Темряви й свiтла
Зустрiч … прощання.