Найголовнiше...

Вячеслав Романовський
Найголовніше -
ти зі мною,
все інше -
похідне, дрібниця...
Прийшла
любов'ю неземною,
аби щоразу
буть і сниться.

І я забув
про час і спокій,
і лиш на тебе
став молиться.
А ти мої
гойдала роки,
щоби приходити
і сниться.

Чи завтра стріну,
чи потому -
довірою -
твоя десниця
у світі-цвіті
золотому,
де ти живеш
і вмієш сниться.