Кохана

Петро Керанчук
Моя доля  обрала тебе…
Ніби промінь в ранковім тумані,
Сяєш  сонячним світлом ти в день.
І зорею  ніч темну осяєш…
Кохана, кохана, кохана.

   Приспів:
Певна річ, темна ніч
Всіх закоханих разом єднає.
Ти, кохана моя,  віч-на-віч
Поцілунком збудила кохання.

Від любові  ростуть в душі крила,
Синім птахом у небі літаю.            
Загартовуєш  дух мій і силу,
В день і в ніч своїм вірним  коханням.
Кохана, кохана, кохана.

Моя доля без тебе ніщо,
Ніби постать без тіні в день світлий.
Поєднав нас Всевишній Господь
І свідкують ту мить наші діти
Кохана, кохана, кохана.