Ти в кожнiм подисi

Владимир Веснинский
Ти в кожнім подисi вчуваєшся
вітру, що гриви рве.
Чекали - дочекалися
проміння живе.

Волосся твоє доторкається
нестриманих губ моїх...
Чекали - дочекалися:
дерева, сніг.






2005