Ти не кохана

Владислав Черковский
Ти не кохана
Ти Просто Розвага
Твоя скажена до мене увага
Прискорить нашу ніч таємну і глибоку
Я знаю ти цього хочеш
Я знаю,як ти мне хочеш весь час
Місяць вкриє не правду мою
Від твоїх блакитних очей
А,я буду тебе любити до ранку
Поки не скажу " - Привіт і Бувай"