Danielius

Габриела Луиз
Tai sventas vardas
tarsi rankoj kardas
jo akys tamsios kaip naktis
bet blizga kaip is zvaigzdziu pilis
Danielius skraido tarsi vejas
namo is darzelio parejas
megsta saldainius ir piragus
piksta ka nors praradus
sesute savo labai myli
ypac kai ji sipsosi ir tyli.