Zema

Габриела Луиз
Baltu kailiu apklota zeme
tokia grazi blizganti ir salta
taip gamta jau liame
kad zema butiant balta.

Ji atnesa mums spalvingas sventes
eglutes tuomet puosiam
istraukiam savo snieglentes
patiekalus idomiai ruosiam.

Sniego senis sulipdytas
stovi uz lango ir laukia
kartais sugriauna ji koks banditas
o kartais jis sutirpsta ir plaukia.