Запрошення

Микола Щома
Convite
Jose Paulo Paes
Бразилський нfродний поет
Переклав: Щома Микола

Запрошення

Віршувати
це гратися словами
так само як гратися
м"ячем, паперовим змієм та дзиґою.
 
Тільки
м"яч, паперовий змій та дзиґа
по часу темпу грання
поступово зношуються.

А слова, ні:
як більше ними граєшся,
тим більше
вони відновляються.

Здається вода, що тече річкою.
Завжди, перед нами -- є свіжою.
Неначебто день щоденний.
Щоденно новий день.

Почнімо грати(ся) віршуванням!?