Увы, не Happy End

Наталия Носач
Згадай той день, де ми удвох з тобою
Бажанням заповняли тишу навкруги
Пташки пісні кохання нам співали
Це було так прекрасно: тільки Я і ТИ.

И вспомни день разлуки безутешной
Когда наш яркий мир все краски потерял
И вдребезги летели наши чувства
Потерян был тогда земной наш рай.

Солодкою тишею ми милувалися
І в очі мої ніжно заглядав
Тебе своїм коханням я назвала
Тоді ти вперше мене поцілував.

Стоишь, молчишь - ты знай, мне больно!   
Скажи, как долго можно еще врать?               
Смотри в глаза мои: обида, разочарование
А большее тебе, увы, не отыскать.

А все ж чудово так розпочиналось
Я вірила тобі, жила тобой лишень
Но все конец имеет, если есть начало
И сказка кончилась, увы, не Happy End :(