Ой лет ли дик гуси

Ирина Украинец
         Ой летіли дикі гуси
         у далекий рідний край
         я колись сюди вернуся
          ти мене чекай!


         Ой летіли дикі гуси
         через річеньку у гай
         я тобі напевно снюся
         ти не забувай!


         Полетіли дикі гуси
         у далекий,дикий край
         не питали мое серце,
         що ти досі там.



         Я збирала різні квіти,
         щоб тебе причарувать
         я шукала в снах свободу,
         щоб не думать,не кохать!

         Прилетіли дикі гуси
         та на твій поріг
         я тобі не снюся
         не цінуеш,не зберіг!

         Він мене пянким дурманом
         поцілунком опянив
         він загоів моі рани
         світлом напоів.

         Прилетіли дикі гуси
         знов на твій поріг,
         а мені принесли щастя,
         що для мене хтось беріг!!!