Солодкою сльозою...

Юлия Филенко
Вона така чарівна й чиста,
І сповнена бажання, щастя й радості сльоза...
Відколи щира, радісна і бистра
До тебе мчить моя душа?

Мої думки наповнені тобою,
Та інколи затьмарені журбою...
Від несподіванки готова йти до бою,
Щоб хоч хвилиночку побути із тобою.

Я дякую Господові Богу,
Що щастя це пов'язане з тобою.
І почуття, що зветься десь любов'ю,
Озвалось в серці солодкою сльозою...