Квiтка. Украiнською мовою

Писецкий Игорь
Я квiткою була,по веснi моя краса палала.
Я квiткою цвiла i любов свою вам дарувала.
Там в затишном саду,крiзь кущi до неба прямувала.
I радугу,що дня,на теренах неба малювала!

Приспiв:Сни,знов я бачу сни по веснi,
        Сни,що додають сил менi у моiм бажаннi.
        Сни,як на крилах линуть вони,
        Рiзнокольоровi пiснi у моiм коханнi!

Мiж небом i землей сонце бiдолашна покохала.
I вранцi крiзь туман я його що моги виглядала.
День у вогнi зникав i рослина в спеку потерпала,
А бiля цих рослин бiла роза в маревi зникала!

Приспiв.

Там в ранцi в осенi,днi своi oстаннi рахувала.
I зоряну любов,як свое життя вам вiддавала.
Схiд сонця допалав i стежина в полi заблукала,
А квiтка у ночi,у садочку тихо,так вмирала!

Приспiв.

1999г.