тво оч бездонн, зелен

Евгений Акимов
твої очі бездонні,зелені
Так втопитись хочеться в них
І серце так швидко у грудях,
Аж страшно стає...гупотить...
О,янголе мій, ти світ зупини...
І нас удох.. назавжди залиши...
Ти знаєш чому я щасливий...
Бо поруч зі мною одна
І завжди тепер говорливий
І ти уже не суумна
радій же красуне моя
ти стала єдиним
ти стала красивим
Ти янголом стала
повір...
Тепер вже не будеш сумна
І будем удвох..
І кава із нами..
в обіймах тонути завжди
Прийде весна...
І зірки засяють...
І очі твої заблищать...
І будем щасливі...
повір...