Занадто...

Инна Франчевски
Я гордою стала незмірено,
Напевне, великий це гріх…
Розтоптану душу зневірену
Я хочу сховати від всіх.
І погляд холодний, і плечі –
Все надто пройняте пихою…
Я хочу забути той вечір,
Коли цілувалась з тобою…