Спи...

Инна Франчевски
Спи. Доки не цілувала.
Спи. Доки ще не дізналась.
Ще в дорозі я все відчувала.
Надто все прозаїчно склалось.
Жовті сни з подарунком в коробці…
Ти занадто багато палиш…
Якби я народилась хлопцем,
Я б побила тебе, уявляєш?
Величезні стрільчасті вікна,
Кольорові вицвілі штори…
Я із твого життя не зникну,
Ти з мого життя зник дуже скоро…