Веточка Вишни. Белые кони

Анна Дудка
С украинского  http://stihi.ru/2011/01/08/2770

Ночь молчаливая прозрачна…
На ветку с неба месяц слез.
Круг серебром мороз означил,
Спят речка, одинокий лес…

А на прогалинке, на воле,
На белом, словно пух, снегу
Пасутся белогривы кони
Из моей Сказки… наяву…

***
Веточка Вишни
Бiлi конi

Ніч  тиха...мовчазна...прозора...
На гілці  місяць ген  повис.
Мороз  окреслив  срібне  коло.
Спить річка, спить самотній ліс...

А  на   галявині,   на   волі,
На   білім  і  пухкім  снігу -
Пасуться   білі    диво-коні -
З   моєї   Казки...наяву...