Темрявi нас не здолати

Надежда Баккал
І хай там що.
Одне мені відомо
Нас ніколи не з'їсть ніч.
Нас ніколи не зжере пітьма.
І ми не загубимось у пустці.
Білі трамваї відвезуть нас туди,
Де немає ночі.
Але і немає сонця.
Бо воно колись усе одно згорить.
І тоді дійсно світ захлинатиметься.

Ніччю.