Реалiя життя

Надежда Баккал
Ми будем малювати
На жовтих газетах старості
Яскраві портрети сонця,
Колиски вітру
І зелені кораблики
На синьому морі.
Стиглі яблука
І квіти минулої весни.
Прапори радості
І гімни щастя

І це будуть не казки а життєві реаліі,
Які ми бажаєм бачити попереду.
Завжди