Сны

Елизавета Лира
Я ведаю, што там цябе няма,
Але аднойчы з`явiшся у сне
I растлумачыш словамi трыма,
Што ты кашаеш велiчна мянею

I у` шчасцi я прачнуся зранку,
I сэрца, i душа – у вясне.
Засну, пачну гуляць па парку,
Дзе пабягу хутчэй к табе.

I так жыву у` снах зау`сёды,
У шчасцi, радасцi, свабодзе.
У снах – каханне i прыгоды
У велiчнай жывой прыродзе!

Верасень 2002