Чаму?

Елизавета Лира
Чаму каханне так далёка?
Чаму усе шчасце так высока?
Чаму у думках ты са мной?
Чаму не сапрауды з табой?

Бо, пэуна, так патрэбна, не?
Кахаеш доуга ты мяне,
Але нiяк не можаш ты
Злучыць мiж намi усе масты.

Вакол усе ведае пра нас,
Калi настане толькi час,
Калi злучымся назаужды
На шчасце, радасць грамады?

2.01.03