Твомя-вмохдумках

Роман Зуев
***

Твоє ім’я - в моїх думках,
В очах завмерло й на вустах.
В житті моєму і у снах
Чомусь негадано з’явилось.
Не так далеко і давно
Запам’яталося воно.
Як у відчинене вікно,
В самотню душу попросилось...

03.04.2005