Нехай св дом сть моя в темряв блука

Роман Зуев
***

Нехай свідомість моя в темряві блукає,
Шукає серце ще того, чого не знає.

Нехай не видно ні мети мені, ні правди
І почуття в моїй душі - це не назавжди.

Нехай для мене час летить іще невпинно,
Не все збувається, та дихається вільно.

Нехай не рівна й непроста моя дорога.
Хай молодим на світі буду я ще довго.

10.04.2005