Не посп шай сказати н

Роман Зуев
***

Не поспішай сказати "ні"
І серце поглядом розбити.
Дозволь помріяти мені
І сподіванням тихим жити.

Пробач мої прості слова,
Що з хвилюванням промовляю.
Нехай в них величі нема,
Але й брехні, повір, немає.

Короткі зустрічі, і знов
Серед самотності лишаюсь.
Тобі писати про любов
Я ще чомусь остерігаюсь.

Та тільки бачу уві сні,
Як твої очі ніжно сяють.
Не поспішай сказати "ні" -
В моїй душі вогні палають.

25.04.2005