Пооб цяй, що дуже скоро

Роман Зуев
***

Пообіцяй, що дуже скоро
Ми знов зустрінемося вдвох.
А я тебе, як ще нікого,
Одну-єдину з багатьох,

Чекати буду, і зітхання
Сховаю в серці від усіх.
Я напишу тобі зізнання
Зі слів натхненних і живих.

Збіжить цей час, зійде водою
І дні похмурі проминуть,
Щоб ми побачились з тобою
Одного дня, коли-небудь.

Я мрії іншої не знаю
І спдівань не полишу.
Ти йдеш... А я уже страждаю.
Пообіцяй мені, прошу!

27.04.2005