Ти дума ш не про мене

Роман Зуев
***

Ти думаєш не про мене,
Ти ангел чужого неба.
Моє почуття безмежне
Занадто мале для тебе.

І душу твою не гріють
Ні вірність моя, ні правда.
Я бути твоїм не смію,
Відклавши любов на завтра.

Як високо ти ще мрієш,
У інших світах блукаєш,
Далекою бути вмієш
І болю мого не знаєш.

30.05.2005