Не дихай пов трям

Роман Зуев
***

Не дихай повітрям,
Не плач небесами,
Ні спогадом-вітром,
Ні болю словами.

Не думай очима,
Не знай покаяння -
Знайдеться причина
Продати мовчання.

Відлунням образи
Вуста зашепочуть -
Безглуздя відрази
Пробачити хочуть.

Дні й ночі заснули -
Свідомості втрата.
Не жити минулим,
Не вірити в завтра.

Страждання даремне -
Міцнішають пута.
Навчися для мене
Всього лише бути.

16.07.2005