Мен зда ться, я втомився

Роман Зуев
***

Мені здається, я втомився,
Щось обірвалося в душі.
Не втік від себе, не звільнився.
Пробач мене і залиши.

Так любиш ти дивитись в очі,
Нудні розмови про життя.
А я повірити не хочу
В своє сумне передчуття.

Чомусь не сила зупинити
Зізнань фальшивих злий потік
І знов піти, і пережити
Іще один безглуздий збіг.

08.08.2005