Навчання

Михайло Комаров
Хтось читає по губах,
Що читати він не вміє.
І розлючений, аж страх,
Нащо це не розуміє.

Повертається додому
З двійкою із школи.
Випиває пляшку рому
І три склянки коли.

Вже давно не тридцять три
Та довчитись хочеться.
Вже змінилось все в цій грі.
Вчитися не легко.