Любвi хачу!

Елизавета Лира
Няма мяне цяпер з табой,
Але у думках я тваiх.
Мы не пайдзем адной трапой –
Асобна будзем удваiх.

Мне трэба цеплых, мяккiх слоу,
Пяшчотным голасам: Люблю!
Чаму не ведае любоу
Пра мае сэрца i душу?

Я толькi гэтага хачу:
Хачу кахаць i быць каханай!
Я гэтым толькi i жыву –
Любвi хачу, любвi сапрауднай!

2003