явно уявне

Виктор Берллин
ти йдеш 
не завжди 
не всюди
не знаючи меж

прокинься
не варто плекати
того, щоб позбавить
сонячних гратів

і навіть,
такі товстезні канати
не вміють, не вміють
зовсім чекати

і може, колись
твоє солнце 
стане чиєсь
та зараз
обійдемось
без

тому що
лиш промінь
перший спадає
на лінії обірваних
лез

а ти, а ти
вже купила квитки
туди де не має
зими

і очима шукаючи
мрію
ти віриш в те
що зумієм
присутній
втримати струм
що поглядів живить
майбутнє

і тільки той ранок
ніколи не питає
що варте
що важить
що грає
у тебе в душі
серед розмаю